”Black Pearlin” merirosvot

Tartu tilaisuuteen ja ryhdy merirosvoksi yhden päivän ajaksi! Tänä kesänä Jack Sparrow on ankkuroitunut "Balck Pearl" -laivansa Ayia Napan satamaan, jossa miehistö on valmis ottamaan päivittäin vastaan uusia merirosvoja.

Päivän aikana pääset purjehtimaan seitsemän "pienen" meren yli Ayia Napan edustalla ja saat nähdä, kuka on kaikkien merimiesten kauhu. Päivä vietetään aitoon merimiestyyliin laivan kapteenin sekä miehistön johdolla. "Black Pearlin" merirosvona saat varautua vauhdikkaaseen päivään sekä auringonottoon ja uintiin. Retken aikana tehdään useita uintipysähdyksiä ja moni paikka tulee tutkittua – jopa aarre saattaa lymytä piilotettuna jonnekin. Myös merirosvot tulevat joskus nälkäisiksi, joten lounaaksi tarjoillaan maukas merirosvomenu. Sinun täytyy olla koko ajan varautunut muiden vaarallisten merirosvojen mahdollisiin hyökkäyksiin. Aikaa ei ole hukattavaksi, kun kapteeni Mustaparta ja Davy Jones yhtäkkiä ilmestyvät paikalle ja yrittävät varastaa aarteen. Ja kukapa tietää, ehkä juuri sinä pääset esiintymään vaarallisena merirosvona. Retki "Black Pearlillä" on sekä viihdyttävä että jännittävä kokemus, ja koko perhe pääsee osallistumaan kaikkien aikojen merirosvoseikkailuun. Bussi noutaa retkeläiset hotelleilta ja kuljettaa edes takaisin Ayia Napan satamaan. Jos asut sataman lähellä, siirtyminen satamaan ja takaisin hotellille tapahtuu kävellen.

Ruuat ja juomat: Lounas sisältyy hintaan. Snacksejä ja juotavaa voi ostaa laivalta. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 09.00–16.30. Opastus: Englantia puhuvia merirosvoja. Vaatetus: Rennot vaatteet – mielellään merirosvotyyliin! Hyvä ottaa mukaan: Uimavarusteet, aurinkovoidetta, kamera ja taskurahaa.

Aikuiset n. 40
Lapset n. 20
Valuutta EUR