Veneretki Afrodite II -veneellä

Kesä, aurinkoa ja raikasta ilmaa! Lähde rentouttavalle meriretkelle. Kevyt lounas sisältyy hintaan. Juomat ostetaan erikseen.

Mikä onkaan ihanampaa kuin kaunis lomapäivä merellä auringosta, uimisesta ja virkistävästä meri-ilmasta nauttien? Kapteeni odottaa satamassa ja ottaa sitten kurssin sinisille aalloille, kohti saaren eteläisintä pistettä, Capo Grecoa. Matkan varrella maiseman luonne muuttuu kallioiden salaperäisistä luolista ja onkaloista upeisiin hiekkarantoihin. Ohitamme Fig Tree Bayn, jossa ovat alueen suosituimmat rannat. Jatkamme matkaa Pohjois-Kyproksen rajan tuntumaan ja näemme aavekaupunki Famagustan, joka ennen vuoden 1974 levottomuuksia oli kuuluissa ja suosittu lomakohde. Turkkilaisten miehityksen vuoksi Varoshan hotellialue on edelleen autio ja tyhjä. Päivän aikana teemme useita pysähdyksiä, jolloin sinulla on erinomaiset mahdollisuudet uida ja snorklata. Iltapäivällä kapteeni ohjaa veneen takaisin Ayia Napan satamaan.

Ruoka ja juoma: Kevyt lounas sisältyy hintaan ja lounas tarjoillaan veneellä. Juomat ostetaan erikseen. Kesto: Kokopäivärekti, n. klo 11.00-15.00. Opastus: Englantia puhuva paikallisopas. Hyvä ottaa mukaan: Uimapyyhe, uimavarusteet, kamera ja aurinkovoidetta sekä rahaa juomiin. Snorklausvarusteet kannattaa myös ottaa mukaan, sillä vesi on kristallinkirkasta. Muuta: Retki alkaa Ayia Napan satamasta. Voit tulla satamaan omatoimisesti tai ostaa kuljetuksen erikseen.

Aikuiset n. 28
Lapset n. 15
Valuutta EUR