Koe vedenalainen maailma Undersea Adventuren kanssa

Merenalainen elämä on kiehtonut ihmisiä ja aikojen alusta lähtien. Se tosiasia, että emme voi hengittää veden alla, ja että emme voi viipyä kauan maagisessa ympäristössä ilman apuvälineitä, tekee siitä entistäkin houkuttelevamman.

Vaikka nykyään on monissa paikoissa mahdollista kokeilla sukeltamista, vaaditaan yleensä oikeat varusteet, koulutus ja ennen kaikkea kokemusta. Mutta – ei enää! Undersea Adventures tarjoaa nyt mahdollisuuksia, jotka tekevät kaikista vedenalaisen maailman asiantuntijoita. Nyt voit nimittäin tutustua jännittävään vedenalaiseen maailmaan joko käyttämällä sukelluskypärää tai vedenalaista skootteria. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai omia laitteita voidaksesi ihailla Välimeressä piileskelevää kasvistoa ja eläimistöä. Käytännön asiat ovat yksinkertaisia. Undersea Adventures järjestää kuljetuksen sukelluskeskukseen, jossa saat opastuksen helppokäyttöisten laitteiden käyttöön. Sukelluskypärä on yhdistetty happisäiliöön, joten pääset kaikessa rauhassa kävelemään meren pohjassa. Vapauden tunne on ainutlaatuinen, eikä rajoituksia juurikaan ole. Jos kaipaat vauhdikkaampaa menoa merenpohjassa, kannattaa valita ajelu vedenalaisella skootterilla. Opit nopeasti, miten skootteri toimii ja kokemuksesta tulee entistäkin jännittävämpi. Saat tutustua vedenpinnan alaiseen maisemaan ja nauttia upeista näkymistä. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea merenalainen rikas elämä aivan uudella tavalla.

Ruoka ja juoma: Eivät sisälly hintaan. Kesto: Noin 2 tuntia. Voit valita useista aloitusajoista sopivimman. Opastus: Englanninkielinen opastus. Hyvä ottaa mukaan: Kamera, hieman käteistä, pyyhe ja uimapuku. Muuta: Retken varausvaiheessa valitset, haluatko sukeltaa sukelluskypärää käyttäen vai ajella vedenalaisella skootterilla. Sukeltaminen sukelluskypärän kanssa maksaa 47 euroa/aikuinen ja 37 euroa/lapsi. Lapsen tulee olla yli 6-vuotias ja vähintään 120 cm pitkä. Sukeltaminen vedenalaisella skootterilla maksaa 57 euroa, ja sinun tullee olla vähintään 13-vuotias ja vähintään 140 cm pitkä. Märkäpuvun lainaus sisältyy hintaan. Retken aikana otetaan osallistujista valokuvia ja valokuvia voi ostaa retken päättymisen jälkeen.

Aikuiset n. 47
Lapset n. 37
Valuutta EUR