Auringonlasku merellä - Voidaan varata ennen matkaa

Lähde suositulle veneretkelle! Rentoudu kannella auringosta nauttien tai pulahda meriveteen ennen kuin on aika syödä maukas illallinen auringonlaskua ihaillen. All Inclusive sisältyy hintaan. Retki on ohjelmistossa kesä-syyskuussa.

Tästä veneretkestä on tullut niin suosittu, että retki on ohjelmistossa vähintään kerran viikossa, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan nauttimaan auringonlaskusta merellä. Sinut tullaan noutamaan bussilla hotellisi lähellä olevalta tapaamispaikalta ja matka jatkuu katamaraanille Protarakseen. Lähdemme seilaamaan Famagustan lahdelle, ja sinulla on myös mahdollisuus käydä uimassa ja snorklata turkoosinsinisessä meressä. Kannella on runsaasti tilaa mikäli haluat paistatella päivää. Vähän ajan kuluttua aurinko lähtee laskemaan ja meren pinnasta heijastuu kaunis auringonlasku. Lämpötila on nyt ihanteellinen ja voit nauttia mukavasta illan viileydestä hikisen päivän jälkeen.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkavarauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Hintaan sisältyy: Kuljetukset, opastus ja illallinen. Ruoka & juoma: Hintaan sisältyy All Inclusive, buffetruokailu – kyproslaista ja kansainvälistä ruokaa sekä olut, viini tai mineraalivesi. Kesto: Iltapäivä-/iltaretki, n. klo 15.30–20.30. Opastus: Englantia puhuva paikallisopas. Hyvä ottaa mukaan: Uimapuku, pyyhe ja kamera. Muuta: Retkelle lähdetään Sunwing Resortista, Ayia Napasta. Limassolissa ja Larnakassa asuvat vieraat voivat myös osallistua retkelle, mutta he järjestävät itse edestakaisen kuljetuksen Ayia Napaan.

Aikuiset n. 49
Lapset n. 20
Valuutta EUR