Veneretki - San Antonio - Voidaan varata ennen matkaa

Ihastuttava päivä merellä kauniiden maisemien ja kirkkaansinisen veden ympäröimänä yli 18-vuotiaille vieraillemme. Ruoka ja ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Haluatko viettää yhden lomapäivistäsi Välimeren puhtailla aalloilla ilmaisten juomien kera ikärajan ollessa 18 vuotta? Sitten tämä retki on hyvä valinta. Veneemme San Antonio vie meidät rentouttavalle matkalle rannikkoa pitkin kohti Famagustan aluetta. Famagusta on tunnettu aavekaupunki, joka ennen levottomuuksia oli kuuluisa ja suosittu lomakohde. Vuoden 1974 Turkin miehityksestä johtuen on turistien suosiossa ollut kaupunginosa, Varosha, nykyään autio ja tyhjä. Ohitamme myös Cape Grecon, joka tunnetaan siitä, että täällä aurinko nousee ensimmäisenä Euroopassa. Päivän aikana pysähdymme useaan otteeseen, jotta pääsemme kaikki uimaan ja snorklaamaan. Juomia sekä lounas tarjoillaan veneessä. Iltapäivällä lähdemme paluumatkalle ja kapteeni ohjaa veneen takaisin Protarakseen.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkavarauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Buffet, jossa on tarjolla kyproslaisia ja kansainvälisiä ruokia sekä valikoima paikallisia juomia. Kesto: Puolipäiväretki, n. klo 08.30–15.30. Opastus: Englanninkielinen paikallisopas. Hyvä ottaa mukaan: Uimapuku, pyyhe, kamera ja aurinkovoidetta. Muuta: Snorklausvarusteita lainattavissa veneessä. Retkelle lähdetään Sunwing Sandy Bay Beachistä, Ayia Napasta. Larnakassa asuvat vieraat voivat osallistua retkelle, mutta he maksavat itse edestakaisen kuljetuksen Ayia Napaan.

Aikuiset n. 50
Lapset n.
Valuutta EUR