”Black Pearls” pirater

Bli en vaskeekte pirat for en dag! I sommer har Jack Sparrow og hans skip Black Pearl kastet anker i Ayia Napas havn. Han og og besetningen ønsker nye pirater velkommen hver dag.

I løpet av dagen seiler vi ut på de syv små hav som ligger utenfor Ayia Napa og beviser hvem som er sjøfarernes skrekk. Dette gjøres i ekte piratstil med god hjelp fra kapteinen og besetningen. Som pirat på Black Pearl skal du være klar for fart og moro og massevis av sol og bad. Skipet tar flere badestopp og flere steder undersøkes – kanskje en spennende skatt ligger gjemt et sted? Pirater blir også sultne, så til lunsj serveres en ekte piratmeny. I løpet av turen må man også være beredt på angrep fra andre mer "farlige" pirater. Det er ingen tid å spare når skurker som kaptein Svartskjegg og Davy Jones plutselig dukker opp og forsøker å stjele skatten. Og hvem vet, kanskje det er du som får spille rollen som farlig pirat. Turen på Black Pearl er en både underholdende og spennende opplevelse der hele familien får sin beste piratopplevelse noensinne! Bussen henter dere ved hotellet og kjører tur/retur til havnen i Ayia Napa. Bor du nære havnen kan du komme deg hjem til fots.

Mat og drikke: Lunsj inkludert. Snacks og drikke kan kjøpes om bord. Guide: Engelsktalende pirater. Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–16.30

Ca. pris voksen 40
Ca. pris barn 20
Valuta EUR