Smaker av Kypros – kan bestilles hjemmefra

Opplev alt det Kypros har å tilby! På en halvdagstur med buss får du se mer av den vakre naturen, gjøre deg kjent med de lokale tradisjonene og smake på noen av produktene som produseres på øya. Mat og drikke er ikke inkludert.

Vi starter dagen med et besøk på et lokalt keramikkverksted der vi får se hvordan de lager leirkrukker, mugger og ildfaste former som brukes daglig i det kypriotiske kjøkkenet. Du får også muligheten til å prøve deg på ditt eget mesterverk som du kan ta med deg hjem mot en mindre sum. Deretter tar vi oss til Lisas går, der sesongens frukt venter på å bli plukket fra trær og busker. Her kan vi nyte den vakre naturen og dyrelivet i omgivelsene, og fylle posene med frukten vi kan kjøpe med oss hjem. Lisa selger også lokale suvenirer. Vi besøker også et kypriotisk musuem der du får se et hus som er innredet som husene var på øya før i tiden. Her blir det også anledning til å kjøpe en kopp kaffe i museumskafeen. Til sist stopper vi i byen Frenaros og besøker kvernmuseet, som i dag fungerer som bakeri. Her ser vi hvordan korn males til mel og verktøy og maskiner som har vært brukt fra begynnelsen av 1900-tallet og frem til i dag. Du får også ta på deg forkle og bake ditt eget brød. Du er tilbake på hotellet igjen på ettermiddagen.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede før du reiser, enten sammen med reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt. Mat og drikke: Ingen måltider er inkludert. Guide: Skandinavisktalende guide Tid: Halvdagsutflukt, ca. kl. 08.00–13.30 Antrekk: Avslappet Kjekt å ha med: Vann, kamera og kontanter

Ca. pris voksen 35
Ca. pris barn 18
Valuta EUR