Ayia Napa WaterWorld – kan bestilles hjemmefra

Opplev Ayia Napa WaterWorld – Europas største temapark! Inngangsbillettene kan du bestille allerede før avreise. Transport og måltider er ikke inkludert.

Vann, vann og mer vann! Samt litt sol, bading, underholdning og aktiviteter. Det er det som venter i Ayia Napa WaterWorld. Parkens tema er gresk mytologi, og det er kanskje ikke så overraskende – ifølge legenden var nemlig Kypros tumleplass for de greske gudene, og det hadde man nok i bakhodet når parken ble tegnet. Det finnes noe for enhver smak i Ayia Napa WaterWorld. Hva med Kamikaze Slides, Zephyrs Breeze eller Icarus Fall? Eller prøv noen av de mange vannskliene, bølgebassenget eller et av de mange andre bassengene. Du kan selvfølgelig også bare ligge i skyggen og slappe av. En ting er i alle fall sikkert, og det er at barn elsker denne parken. Det finnes for øvrig også et ekstra barnevennlig område med litt mindre sklier og klatrestativ, samt en barnerestaurant med møbler i små størrelser. I høysesongen kan det oppstå lang kø til inngangen, og det kan ta opptil flere timer å komme inn – hvis ikke du forhåndskjøper billett. Hvis du kjøper billetten av oss kan du benytte deg av VIP-inngangen og dermed slippe køen. Hvis du drar til Ayia Napa WaterWorld venter en dag full av fart, spenning og moro – for både store og små.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt. Mat og drikke: Hverken mat eller drikke er inkludert, men kan kjøpes i parken. Tid: Heldagsutflukt. I sommermånedene (juni–september) er parken åpen fra 10.00 til 18.00. I april og oktober stenger den en time tidligere (17.00). Vi tar forbehold om eventuelle endringer. Inngang; Inngang til parken og tilgang til solsenger og alle vannsklier er inkludert i billetten. Guide: Utflukten skjer på egen hånd. Ving selger kun inngangsbilletter, og ingen reiseledere er med på utflukten. Kjekt å ha med: Badehåndklær, badetøy, solkrem og penger til mat og drikke. Øvrig: Den enkleste måten å ta seg til parken på er med lokalbuss 101/102. Den kjører hvert 20. minutt hele dagen, og det koster ca. 1,50–2,50 euro for en billett. Bussen går fra WaterWorld, gjennom Ayia Napa til Protaras (via Capo Greco) og Paralimni. Det er også mulig å ta taxi eller sykle. Transport er ikke inkludert i prisen. Enkelte attraksjoner har høyderestriksjoner som krever at deltakerne er 1,20 eller 1,40 meter. Attraksjonene og vannskliene følger EUs sikkerhetsregler, både hva gjelder barn og voksne.

Ca. pris voksen 38
Ca. pris barn 24
Valuta EUR