Under overflaten med Undersea Adventure

Livet under havoverflaten har fascinert oss mennesker siden tidenes begynnelse. At vi ikke kan puste naturlig under vann og derfor bare kan oppholde oss midlertidig i de magiske omgivelsene gjør dem bare enda mer forlokkende.

I dag er det vesentlig enklere å oppleve undervannsverdenen enn før i tiden, men det krever likevel gjerne at man har riktig utstyr, og ikke minst mye erfaring. Undersea Adventures kan imidlertid gjøre de fleste til undervannseksperter – med dem kan du nemlig utforske livet under overflaten med en moderne dykkerhjelm eller en undervanns-scooter! Med disse hjelpemidlene trenger du ingen erfaring eller eget dykkerutstyr. Dykkerhjelmen har lufttilførsel, så med denne kan du spasere rundt på havbunnen i ro og mak. Frihetsfølelsen er helt unik, og det er få restriksjoner. Foretrekker du en litt mer fartsfylt opplevelse bør du velge undervanns-scooteren. Du lærer raskt hvordan den fungerer, og du får oppleve mer av undervannsverdenen med bra sikt. Du får selvfølgelig instruksjoner i bruk av enten hjelmen eller scooteren (avhengig av hva du velger) på dykkersenteret, og transport til senteret er inkludert.

Mat og drikke: Ikke inkludert. Tid: Ca. 2 timer. Du kan velge mellom forskjellige starttider. Guide: Engelsktalende guide. Kjekt å ha med: Kamera, penger, håndkle og badetøy. Øvrig: Du velger om du vil dykke med hjelm eller scooter ved bestilling. Å dykke med hjelm koster 47 euro for voksne og 37 for barn. Deltakere må ha fylt 6 år og være minst 120 cm for å dykke med hjelm. Dykking med scooter koster 57 euro. Deltakerne må ha fylt 13 år og være minst 140 cm. Lån av våtdrakt er inkludert. Deltakerne fotograferes i løpet av utflukten, og bildene kan kjøpes etterpå.

Ca. pris voksen 47
Ca. pris barn 37
Valuta EUR