Jeepsafari i Trodosfjellene – kan bestilles hjemmefra

En annerledes og fartsfylt måte å oppleve øya på. Vi nyter naturen, den gode maten og den vakre utsikten. Kyprotisk meze og én drikke er inkludert.

Denne jeepsafarien byr på flotte naturopplevelser og fine bilder av Kypros. Du får oppleve fantastisk utsikt fra noen av de mest ufremkommelige stedene på øya, og vi besøker blant annet et kloster i løpet av dagen. Vi fortsetter ferden gjennom et uberørt landskap med pittoreske, små steder til vi når landsbyen Lefkara. Her får vi tid til å rusle rundt i Lefkaras små gater, og kanskje kjøpe med en suvenir for eksempel et sølvarbeid eller en duk. De verdensberømte Lefkaradukene har svært lange tradisjoner. Tilbake i jeepene fortsetter vi til landsbyen Arakapas. Deretter går turen gjennom pinjeskog til en fjellandsby litt oppe i høyden der vi spiser lunsj. Temperaturen her er litt lavere og utsikte herfra er fantastisk! Utenfor landsbyen Platres ligger fossen Kaledonian, som er den største og vakreste på Kypros. Den er kjent for sitt friske og klare vann og vakre omgivelser. Turen dit går gjennom en tett skog. Utflukten avsluttes med et besøk i nok en fjellandsby der vi får prøvesmake flere forskjellige lokale viner. På veien tilbake til hotellet kjører vi gjennom flere små landsbyer. Denne utflukten passer utmerket for deg som vil oppleve Kypros flotte natur på nært hold.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt. Mat & drikke: Kypriotisk meze og én drikke pr. person. Tid: Heldagsutflukt fra ca. 07.30 til 18.00. Guideservice: Engelsktalende lokalguide. Lurt å ta med: Bekvemme sko. Badetøy og håndkle hvis du vil bade i fossen. Øvrig: Husk at man må dekke til skuldre og knær ved kirke- og klosterbesøk. Jeepene har plass til ni personer og er stengt for å beskytte mot solen. Programmet kan variere etter ulike værforhold.

Ca. pris voksen 85
Ca. pris barn 52
Valuta EUR