Kypros’ perler, det beste avTrodosfjellene – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en innholdsrik heldagsutflukt til Trodosfjellene, med vingårdbesøk, gamle landsbyer og betagende utsikt over det vakre landskapet på Kypros. Vingårdbesøket er inkludert, men ikke mat og drikke.

Bussturen fra den sørøstlige kysten tar oss gjennom Limassol og Fassouri der vi passerer fruktplantasjene langs veien. Reisen fortsetter opp i Trodosfjellene og vakre Omodhos som ligger i hjertet av de vinproduserende byene. Vi vandrer langs de brosteinslagte gatene som snor seg frem blant gamle tradisjonelle bygninger og får se hvordan gamle Kypros så ut. Her besøker vi også det hellige korsets kirke og bytorget, der du kan slå deg ned på en av de trivelige kafeene eller utforske butikkene med lokalprodusert vin. Utflukten fortsetter så til Platres, en gammel landsby der vi stopper for lunsj på en tradisjonell restaurant. Etter den smakfulle lunsjen besøker vi en vingård der du får høre mer om prosessen i vinproduksjonen. Du får også prøvesmake flere typer vin for å finne din favoritt. Den moderne vinindustrien på Kypros startet på begynnelsen av 1800-tallet, men fremstillingen av vin på øya går 5 000 år tilbake i tid. Bussturen går videre gjennom vakre landskap og fjellandsbyer før vi kommer tilbake til hotellet ditt. Denne utflukten gir deg mulighet til å lære mer om livet på Kypros, naturen og vinproduksjonen

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Mat og drikke: Ikke inkludert. Entré til vingården: Inkludert. Tid: Heldagsutflukt ca. 07.30–17.00. Guide: Skandinavisktalende guide Lurt å ta med: Kamera og lunsjpenger Øvrig: Husk at man må dekke til skuldre og knær ved kirke- og klosterbesøk.

Ca. pris voksen 50
Ca. pris barn 25
Valuta EUR