Båttur San Antonio – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en herlig båttur langs kysten opp mot Famagusta-området, den såkalte spøkelsesbyen. En heldagsutflukt med aldersgrense 18 år. Mat og drikke er inkludert.

Dersom du vil tilbringe en av feriedagene ute på Middelhavet med fri drikke og folk over 18 år er dette utflukten for deg. Båten San Antonio tar oss med på en avslappende tur langs kysten opp mot Famagusta-området. Famagusta er den kjente spøkelsesbyen som før urolighetene var en berømt og populær ferieby. Som følge av tyrkernes invasjon i 1974 ligger i dag turistdelen Varosha øde og folketom. Vi passerer også Cape Greco – stedet i Europa der solen først står opp. I løpet av dagen stopper båten flere ganger og alle får muligheten til å snorkle og bade. Lunsj og drikke serveres om bord. På ettermiddagen styrer kapteinen båten tilbake til Protaras.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Mat og drikke: Buffe med kypriotiske og internasjonale retter, samt utvalg av lokal drikke er inkludert. Tid: Halvdagsutflukt ca. 08.30–15.30. Guide: Engelsktalende lokalguide. Lurt å ta med: Badetøy, håndkle, solkrem og kamera. Øvrig: Snorkleutstyr kan lånes om bord. Utflukten går fra Sunwing Sandy Bay Beach i Ayia Napa. Gjester i Larnaca må selv organisere transport til og fra Ayia Napa.

Ca. pris voksen 50
Ca. pris barn
Valuta EUR