”Black Pearls” pirater

Ta chansen att bli en tvättäkta pirat för en dag! I sommar har Jack Sparrow och hans skepp ”Black Pearl” kastat ankar i Ayia Napas hamn och i besättningen väntar man varje dag på att välkomna nya pirater.

Under dagen seglar vi ut på de sju ”små” haven som ligger utanför Ayia Napa, och får bevisa vem som är alla sjöfarares skräck. Detta görs i bästa piratstil med god hjälp från båtens kapten och besättning. Som pirat på ”Black Pearl” ska man vara redo för fart och fläkt samt massvis med sol och bad. Under turen görs flera badstopp och flera platser kommer att undersökas – en spännande skatt kan ligga gömd. Pirater blir också hungriga, så till lunch serveras en präktig piratmeny. Hela tiden måste man också vara beredd på attacker från andra mer ”farliga” pirater. Det finns ingen tid att spara när skurkar som kapten Svartskägg och Davy Jones plötsligt dyker upp och försöker att stjäla skatten. Och vem vet, kanske är det du som får spela rollen av en farlig pirat. Turen på ”Black Pearl” är en både underhållande och spännande upplevelse där hela familjen får sin bästa piratupplevelse någonsin! Buss hämtar vid hotellen och kör tur och retur till hamnen i Ayia Napa. Bor du nära hamnen tar du dig dit och hem till fots.

Måltider och dryck: Lunch ingår. Snacks och dryck kan köpas ombord. Tid: Heldag, ca kl. 09.00–16.30. Färdledning: Engelsktalande pirater. Klädsel: Avslappnad – gärna i piratstil! Bra att ta med: Badkläder, solkräm, kamera och fickpengar.

Ca pris vuxen 40
Ca pris barn 20
Valuta EUR