Ayia Napa WaterWorld - kan bokas hemifrån

Ta med hela familjen till Ayia Napa WaterWorld – Europas största temapark. Entrébiljetterna kan du boka redan före avresan. Transport och måltider ingår inte.

Vatten, vatten och mer – vatten, sol, bad, underhållning och aktivitet. Det väntar i Ayia Napa WaterWorld - Europas största temapark. Vvalet av temat är inte överraskande – ”grekisk mytologi och grekiska gudar". Faktum är att enligt legenden var Cypern de grekiska gudarnas lekplats och troligen hade man det i åtanke när Ayia Napa WaterWorld designades. Här finns något som passar alla, och det finns gott om tid för lekar och aktiviteter som Kamikaze Slides, Zephyrs Breeze, Icarus Fall och mycket mera. Testa någon av de många vattenrutschkanorna och poolerna eller ta ett dopp i den härliga vågbassängen. Vill du bara ta det lugnt, kan du ligga och dåsa hela dagen i skuggan med en bok i handen. Barn älskar den här parken. Det finns ett särskilt barnvänligt område med säkra rutschkanor och klätterställningar samt en barnrestaurang med möbler i små storlekar. Under högsäsong kan det uppstå långa köer till vattenparkens entré - det kan faktiskt ta ett par timmar. Men om du köper din biljett av oss slipper du köa. Med förköpt biljett kan du nämligen promenera förbi hela kön, direkt in genom VIP-ingången. En dag fylld av fart och spänning för hela familjen eller tillsammans med vännerna, i en vattenpark med moderna rutschkanor.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Entré: I biljetten ingår entré till parken samt tillgång till solstolar och alla rutschkanor. Måltider och dryck: Ingår inte, men finns att köpa inne i vattenparken. Tid: Heldag. Öppettiderna i parken är april och oktober kl. 10.00-17.00. Resten av sommaren kl. 10.00-18.00. Med reservation för ändringar. Färdledning: Utflykten till WaterWorld är på egen hand. Ving säljer endast entrébiljetter. Bra att ta med: Badlakan, badkläder, solkräm och pengar till mat och dryck. Övrigt: Enklast att ta sig till Ayia Napa WaterWorld är med lokalbuss 101/102 som kör var 20 minut hela dagen. Pris 1,5-2,50 euro. Den kör från WaterWorld genom Ayia Napa till Protaras via Capo Greco och Paralimni. Det går också att ta taxi eller cykla. Transport ingår inte i priset. Vissa attraktioner har höjdrestriktioner på 1,20 eller 1,40 meter. Attraktionerna och rutschkanorna följer förstås EU:s säkerhetsregler både vad gäller barn och vuxna.

Ca pris vuxen 38
Ca pris barn 24
Valuta EUR