Under ytan med Undersea Adventure

Livet under havsytan har fascinerat människor sedan tidernas begynnelse. Det faktum att vi är begränsade av andningen och därför inte kan stanna länge i den magiska miljön gör det bara ännu mer lockande.

Även om det i dag finns gott om möjligheter att prova på dykning, krävs ofta att man har rätt utrustning, rätt utbildning och inte minst erfarenhet. Men -inte längre! Undersea Adventures kan erbjuda möjligheter som gör alla till experter under vattnet. Nu kan du nämligen upptäcka den spännande undervattensvärlden med dykarhjälm eller undervattensskoter. Det innebär att du varken behöver någon erfarenhet eller egen utrustning för att få uppleva den fantastiska flora och fauna som gömmer sig i Medelhavet. Det praktiska är enkelt. Förutom transport till dykcentret får du instruktioner i hur du använder den lätthanterliga utrustningen. Till dykarhjälmarna är luft inkopplad, så att du i lugn och ro kan promenera omkring på havets botten. Frihetskänslan är helt unik och restriktionerna är mycket få. Är du ute efter en mer fartfylld resa på havsbottnen väljer du att köra undervattenskoter. Du lär dig snabbt hur den fungerar och upplevelsen blir än mer spännande. Du får uppleva ännu mer av landskapet under ytan och kan inte minst njuta av den goda sikten. Här har du chansen att få uppleva det rika livet under ytan på ett helt nytt sätt.

Mat och dryck: Ingår inte. Tid: Ca 2 timmar, det finns olika starttider att välja mellan. Färdledning: Engelsktalande guide. Bra att ta med: Kamera, pengar, handduk och badkläder. Övrigt: Vid bokningen av utflykten väljer du om du vill dyka med dykarhjälm eller med undervattensskoter. Att dyka med dykarhjälm kostar 47 euro för vuxna och 37 euro för barn, då krävs att du fyllt 6 år och är minst 120 cm lång. Att dyka med undervattensskoter kostar 57 euro, och för att göra det krävs att du fyllt 13 år och är minst 140 cm lång. Lån av våtdräkt ingår. Under utflykten fotograferas deltagarna, och fotografierna kan köpas efter utflyktens slut.

Ca pris vuxen 47
Ca pris barn 37
Valuta EUR