Solnedgång på havet, All Inclusive - kan bokas hemifrån

Följ med på en populär båttur. Koppla av med sol och bad innan du njuter av en god middag i solnedgången. All Inclusive ingår. Utflykten körs juni-september.

Detta är en båttur som blivit mycket populär och vi har därför sett till ha minst en avgång per vecka för alla som vill njuta av solnedgången till havs. Du hämtas med buss i närheten av ditt hotell och körs till katamaranen som ligger i Protaras. Vi seglar sedan ut i Famagustabukten där vi badar och snorklar i det turkosblå vattnet. På båten finns det gott om plats för att sola sig på däck. Efter en stund går solen ned och havet speglar den vackra solnedgången. Temperaturen är nu perfekt och du kan njuta av kvällssvalkan efter en varm dag.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Mat & dryck: Middag, All Inclusive, buffé med cypriotisk och internationell mat samt öl, vin och mineralvatten ingår. Tid: Eftermiddag/kväll, ca kl. 15.30-20.30. Färdledning: Engelsktalande lokalguide. Bra att ta med: Badkläder, handduk och kamera. Övrigt: Turen utgår från Sunwing Resort i Ayia Napa. Gäster i Limassol och Larnaca står själva för transport till och från Ayia Napa.

Ca pris vuxen 49
Ca pris barn 20
Valuta EUR